Thursday, January 31, 2013

Err Hello 2013 ?

 

fuhhhhh lama tak berblog. malam ni mimpi apa tetau tetiba tringin nak bukak blog pastuh rajen nak update sikit.

so sekarang saya tengah bercuti. yes, cuti semester. dah lebih 2 minggu pon dok cuti. sebok nauu kt rumah. kalo free lagi nanti saya update xtiviti kt rumah nih. tetapi boleh saja dianggap xtvt menternak lemak ja lebih. kakaka. eh mcm janggal pulak cakap guna bahasa diri saya ini. tapi takpa. saya berazam tahun ini saya nak lebih sopan sikit. *sempat lagi nak buat azam kan?* dengan harapan lepas berubah jadi sopan mungkin tahun depan boleh ada jejaka yang masuk meminang saya. dan tahun depan saya dah boleh kawen. aminnnn… kakaka boleh cemgituh?

semester 3 dah habes, nanti masuk semester 4 pulak. cepat ja masa berlalu. saya rasa semester lepas adalah sangat worse. dari segala segi, belajaq, tahap malas, kuat tidoq, masalah kawan2 dan macam2.. saya harap benda tuh dah tak berulang. banyak silap saya dah buat. saya harap semua tuh boleh jadikan pengajaran untuk masa depan yang lebih baik :) cemerlang gemilang dan terbilang haaa gitewww

oh by the way, result sem 3 dah keluaq pon, alhamdulillah. ada peningkatan sikit dari semester 2. masih boleh mengekalkan kedudukan dalam dean list, ;) Thank you untuk besfren2 saya kat UTeM yg memang banyak sangat membantu time study, i leb u ols lah. Merah, Liya, Aida, Elly, Exa, Tira, Syai, Zira dll. Thank You very much.

lagi nak crita pasal apa eh? hmm love? nanti dulu kot, benda ni xdak apa2 nak cerita sbb saya rasa sgt srabut bila pkiaq pasai love nih, saya rasa saya perlu focus kat benda lain dulu yg lebih penting.

sekarang saya tgh mood nak berbisnes jaa.. idea banyak tp duit yang tak banyak. xjalan jugak kan, sobs!

itu saja cerita awal tahun 2013 saya, nanti kalau free saya meraban lagi kat sini. rindu zaman blogging. kbai.

 

hewhew entry macam skema gitewww.kahkah

 

 

p/s ; 13/01/2013.

0 cap jari:

NUFFNANG